5 desembre, 2019
  • THB Hotels visita als i les participants del Programa Més Feina a Manacor
  • THB Hotels visita als i les participants del Programa Més Feina a Manacor

Un grup de 9 participants del Programa Més Feina de Manacor van rebre el passat 18 de novembre, la visita de Pedro Nogueroles, tècnic de selecció de personal de la cadena THB hotels.

En la sessió, les persones interessades a millorar les seves competències professionals respecte als processos de selecció i la preparació d’entrevistes de treball, van poder comptar amb el seu suport, que va facilitar els criteris i competències més valorades des de THB per a formar part dels seus equips de treball.

Durant la visita, els i les alumnes del curs també van poder participar en la selecció de THB College, un programa de formació dual que duen a terme des de fa 3 anys en la cadena, per a donar oportunitats formatives i laborals a persones d’entre 16 i 29 anys, interessades en perfils professionals d’aprenent/a de cuina i cambrer/a.

De fet, una part dels i de les joves del Programa Més Feina es troben actualment en el procés de selecció per accedir a THB College amb l’objectiu d’incorporar-se al programa formatiu i poder millorar les seves oportunitats d’accés al mercat laboral. 

La realització d’aquest tipus d’accions, permet que Fundació Intermedia amb la col·laboració de les empreses, apropi la realitat del món laboral a les persones participants del Programa.

El Programa Més Feina és un projecte d’acompanyament i millora de l’ocupació per a persones en situació de desocupació i és finançat pel Fons Social Europeu i l’Obra Social La Caixa.

Compartir