Programa formatiu per a joves emprenedors

curs-atencio-client-ecommerceNecessites ajuda per trobar feina?


La Fundació Intermedia posa en marxa el Programa ITINERARIOS DE EMPRENDIMIENTO JUVENIL en col·laboració amb la Fundació INCYDE. Aquesta iniciativa pertany al Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil 2014-2020 del Fons Social Europeu i està emmarcada dins de la iniciativa de Garantia Juvenil.Amb aquest programa pretenem millorar la capacitació dels i les joves participants amb un projecte d’emprenedoria per tal d’acompanyar-los en la creació de la seva pròpia empresa.


D’entre altres activitats s’ofereixen: formació i assessorament per la formació de la seva pròpia empresa, facilitar el desenvolupament de les competències claus per l’emprenedoria i acompanyament individualitzat a joves en la creació del seu projecte empresarial.Apunta’t al programa joves emprenedors!

Si tens una idea, un projecte, que t’agradaria convertir en negoci i necessites suport per poder desenvolupar-la, a Intermedia t’ajudem amb sessions d’assessorament, creació del pla d’empresa, posem al teu abast recursos que salvaran aquestes dificultats.


Formulari d'inscripció


 
PLACES LIMITADES 

 

Deixa’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu!


 

Nom*

Data de naixement*

Telèfon*

Correu electrònic*

captcha
Codi Captcha*

Accepto la Política de Privacitat


Apunta’t al programa joves emprenedors!
TalentEmprendor
logo-vector-consell-general-de-cambres-de-catalunya2
048-fundacion-incyde-600
fons-social-europeu
logo