20 maig, 2019
  • OKasional Beer rep la visita dels i les alumnes del Curs de Marketing i Social Media del Programa Singular
  • OKasional Beer rep la visita dels i les alumnes del Curs de Marketing i Social Media del Programa Singular

Els i les alumnes del Curs de Marketing digital i Social Media del Programa Singular van visitar el passat 3 de maig la botiga de cerveses artesanes OKasional Beer. Aquest programa està impulsat per la Garantia Juvenil i subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social i el Fons Social Europeu.

Durant la visita, guiada per Xavier Garcia Barber, fundador d’OKasional Beer, els i les alumnes van tenir l’oportunitat de conèixer les instal·lacions i el procés de venda on-line que es complementa amb la botiga física situada a Barcelona.

Es van tractar aspectes com la gestió de l’estoc mitjançant l’ERP (Enterprise resource planning), el posicionament de la botiga en els cercadors com Google i les accions que realitza la marca a xarxes socials, especialment a Instagram, Facebook i LinkedIn on es conversa sempre sobre la temàtica de la cervesa artesanal.

Més enllà dels processos d’elaboració, es van tractar altres aspectes com el disseny de les etiquetes. També es va parlar dels envasos, la distribució o el seu posicionament en els mercats.

Des de Fundació Intermedia volem agrair a OKasional Beer per obrir les portes del seu establiment als i les nostres alumnes, que van acabar la jornada encara més motivats i motivades per treballar en el sector del Marketing i Social Media.

Compartir