16 abril, 2018
  • Joves del programa Inter-Robotics d’Intermedia visiten Pal Robotics
  • Joves del programa Inter-Robotics d’Intermedia visiten Pal Robotics

El grup de joves del programa Inter-Robotics d’Intermedia, un programa de formació en robòtica educativa impulsat per Barcelona Activa i en col·laboració amb Carles Sanabre (IdeaRed) i Aparicio Gómez (Futuridiomes-Robotia), va visitar el passat dijous 5 d’abril l’empresa de robòtica Pal Robotics.

Aquesta empresa, pionera en la investigació amb robots humanoides, va rebre el grup de joves molt atentament, amb l’objectiu d’explicar-los la seva trajectòria des del 2004, els valors de l’empresa, els models de robot que han desenvolupat fins ara i els projectes de recerca en els quals col·laboren per intentar millorar la qualitat de vida de les persones i solucionar els problemes del dia a dia – tant domèstics com en l’àmbit empresarial- amb els seus robots.

Poder visitar l’espai de treball de Pal Robotics va ser apassionant pels nostres joves, ja que van poder conèixer aquest espai de treball col·laboratiu així com estar al dia de la investigació puntera en matèria de robòtica. Una eina que no hem de perdre de vista i que potser més aviat del que ens pensem comença a canviar la nostra realitat!

Compartir