4 juny, 2019
Jornada de procés de selecció a Figueres amb els i les participants del Curs de Carnisseria i Xarcuteria del Programa Més Feina i l’empresa Carrefour

La Fundació Intermedia va organitzar el passat 16 de maig una jornada de procés de selecció de personal amb els i les participants del Curs de Carnisseria i Xarcuteria del Programa Més Feina i l’empresa Carrefour, on els i les alumnes van poder presentar la seva candidatura per a realitzar les seves pràctiques no laborals dins l’empresa.

Carrefour va col·laborar en aquesta jornada amb l’objectiu de poder acollir participants en pràctiques que puguin posar en joc els coneixements adquirits durant el curs i assoleixin l’objectiu final, la inserció laboral.

En aquesta trobada, les persones participants van tenir l’oportunitat de conèixer millor l’empresa i els perfils sol·licitats pel sector. També, Carrefour va poder prendre contacte amb persones predisposades a continuar formant-se i amb ganes de créixer professionalment.

La realització de pràctiques esdevé clau en el procés d’inserció, ja que ofereix la possibilitat de finalitzar la formació en un entorn real i la creació d’una futura borsa de candidats/es per a l’empresa; a la vegada esdevé una oportunitat per l’usuari/a, que entrena competències, es manté actiu i millora el seu Currículum per tal d’afavorir el retorn al mercat de treball.

La formació de carnisseria i xarcuteria del Programa Més Feina va començar el passat 13 de maig i té la finalitat de facilitar l’adquisició de competències tecnicoprofessionals de les persones participants. És una gran oportunitat per actualitzar els seus perfils i/o  crear nous objectius de recerca de feina en relació a una professió molt valorada avui dia i en el territori.  Aquest programa és finançat per Fons Social Europeu i cofinançat per l’Obra Social de “la Caixa”.

La formació contempla la possibilitat de fer pràctiques no laborals a empresa ordinària. Per aquest motiu a través dels esforços i del treball de les prospectores del punt d’actuació: Ana Mayné i Estefania González, s’ha aconseguit la col·laboració de l’empresa Carrefour.


Compartir