17 juny, 2019
Inici del període de pràctiques a empresa dels i les participants del Curs d’Operari/a de logística del Programa Més Feina

Els i les alumnes del Curs d’Operari/a de logística del Programa Més Feina a Tarragona van iniciar el passat 10 de juny el període de pràctiques no laborals en empreses del sector logístic del territori, per tal de submergir-se en un entorn laboral real i posar en ús les competències tècniques i transversals adquirides al llarg de la formació. Aquest programa és finançat per Fons Social Europeu i cofinançat per l’Obra Social de “la Caixa”.

El Curs d’Operari/a de Logística va començar el passat 23 de maig i finalitza el pròxim 28 de juny. Aquesta formació consta de 60 h tecnico-professionals i 70 h de pràctiques en empresa.

Els i les alumnes han estat tres setmanes de formació tècnica i pràctica en la conducció de carretons elevadors. També han pogut conèixer com es gestiona un magatzem, la preparació i recepció de comandes i l’ús de les noves tecnologies aplicades al sector logístic, entre d’altres.

Aquesta especialitat formativa té com a objectiu formar a les persones participants per desenvolupar les funcions i tasques professionals corresponents per treballar en el sector de la logística i així millorar les seves oportunitats d’accés al mercat laboral.

Compartir