• slide web #feinafutur

La Jornada #FeinaFutur 2019, espai de debat sobre les oportunitats de l'ocupació en un context de digitalització global canviant

Fundació Intermedia reuneix institucions, empreses, entitats i experts a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm a Barcelona el 24 d'octubre de 2019

La Jornada #FeinaFutur és un espai de trobada entre empreses, institucions, entitats i experts que promou Fundació Intermedia amb l’objectiu de debatre sobre el futur i les oportunitats de l’ocupació en un context de canvi constant per l’evolució tecnològica i la digitalització dels entorns laborals.

#FeinaFutur és també l’espai en què Fundació Intermedia vol reconèixer el compromís de les empreses que col·laboren amb la fundació per fer possible la tasca social i de millora de l'ocupabilitat d’aquelles persones que es troben en situació de vulnerabilitat social i laboral. Durant el darrer any, Fundació Intermedia ha atès a 13.000 persones a través d’una quarantena de programes al territori català, amb una mitjana del 45% de persones contractades en els programes d’inserció laboral. Aquesta fita, però, no hauria estat possible sense la implicació de més de 700 empreses que han confiat en el model per competències que defensa Fundació Intermedia com a eina professional, de qualitat, solidària i responsable a l’hora de seleccionar professionals per a cobrir els llocs de feina que requereix cada empresa.

PROGRAMA

 

10h Benvinguda.
              Àngels Cobo, presidenta Fundació Intermedia.
           Sònia Moragrega, directora general Fundació Intermedia.
10.10h #ActitudIntermedia.
10.17h #FutureWork. La Transformació del mercat laboral.
Diàleg “El futur del mercat de treball en el context de la digitalització” a càrrec de Jordi  Serrano i Genís Roca
10.50h #ConversesIntermedia.  
             Taula rodona "Ocupació de les persones i oportunitats de futur"
11.15h #EmpresesIntermedia.
Presentació plataforma digital
Lliurament de reconeixements
11.45h Cloenda.
             Chakir el Homrani Lesfar, Conseller de Treball, Afers Socials i Famílies
12h #TastIntermedia.

Jordi Serrano

@jserranop

jordi serrano tw

Especialista en innovació en recursos humans i expert en el futur del treball des del punt de vista de l'impacte de la tecnologia, com l'automatització, l'ús de robots, o la intel·ligència artificial. Fundador de Future for Work Institute. 

Genís Roca

@genisroca

genis-roca-3

Expert en estratègia digital, anàlisi de l'entorn i models de presència, així com en transformació digital i com aquesta està alterant els entorns personals, professionals i empresarials. El 2013 i 2014 fou escollit un dels 25 espanyols més influents a Internet pel diari El Mundo.

INSCRIPCIONS

 
Les inscripcions a la Jornada #FeinaFutur són gratuïtes i tenen places limitades. En el moment de la inscripció els i les participants hauran d'emplenar tots els camps obligatoris.

Com arribar

#FeinaFutur està concebut com un esdeveniment de gran format i amb múltiples espais de trobada. Per aquesta raó, se celebrarà a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm.