3 desembre, 2019
Entrega de diplomes als i les participants del curs de Neteja en l’àmbit sanitari i d’oficines del Programa Més Feina

Un grup de 9 alumnes han finalitzat el passat 22 de novembre el curs de Neteja en l’àmbit sanitari i d’oficines en el marc del Programa Més Feina a Tarragona i han obtingut el diploma que acredita que han superat amb aprofitament la formació per a poder desenvolupar de manera eficient la neteja de diferents centres sanitaris, edificis i/o oficines, utilitzant tècniques i mètodes de desinfecció segurs.

La formació va iniciar el 24 de setembre i va finalitzar el 31 d’octubre. El curs ha constat d’un total de 94 hores, de les quals 54 h van ser tècnic-professionals a càrrec de l’empresa Formació i Treball i les 40 h restants han estat de pràctiques no laborals en diferents empreses del sector.

L’objectiu final del curs és formar a persones per a realitzar tasques de neteja i manteniment de superfícies i mobiliari, realitzant una selecció adequada de les tècniques, utensilis, productes i màquines, així com facilitar l’accés d’aquestes persones al món laboral. De forma transversal també s’han realitzat dinàmiques per a empoderar a aquest grup de dones i reforçar les competències vinculades al lloc de feina, com són el treball en equip, l’orientació a objectius i la capacitat d’adaptació i flexibilitat.

Algunes de les persones participants ja han començat a treballar i la resta segueixen en el Programa Més Feina per continuar adquirint eines i recursos per a la recerca activa de feina. 

El Programa Més Feina és un projecte d’acompanyament i millora de l’ocupació per a persones en situació de desocupació, realitzat per la Fundació Intermedia i finançat pel Fons Social Europeu i l’Obra Social La Caixa.

Compartir