10 desembre, 2019
Finalitza el curs d’Auxiliar de magatzem i logística amb certificat de carretó elevador del Programa Més Feina a Figueres

La Fundació Intermedia va finalitzar el passat mes de novembre el curs d’Auxiliar de magatzem i logística amb certificat de carretó elevador del Programa Més Feina a Figueres.

La formació ha constat de tres fases: competències transversals, competències tècniques i, opció a pràctiques no laborals a empresa ordinària. Al llarg del procés, els i les participants han treballat continguts genèrics i específics vinculats amb la professió d’auxiliar de magatzem i logística com per exemple tipologies de magatzem i estructures, sistemes de gestió, Picking i maneig de carretó elevador, entre d’altres.

En el procés de pràctiques no laborals a empresa, han col·laborat quatre empreses de l’Alt Empordà, entre elles, Wolala Spain, SL (Grup Tramuntana) i Gifies, SL. 

Durant aquest període de pràctiques, les persones participants han pogut aplicar els coneixements adquirits al llarg de la formació i han pogut realitzar en primera persona les tasques pròpies d’un magatzem:  càrrega i descàrrega de camions, ubicació de les mercaderies al magatzem, preparació de comandes, suport per la preparació de Picking amb la PDA, manteniment i neteja de l’àrea de treball, maneig de màquina elèctrica i empaquetatge de productes per l’enviament.

Els resultats d’aquesta formació han estat molt positius. Per una banda, cal destacar el grau de compromís i responsabilitat que han demostrat els i les participants durant el tot procés formatiu. Per altra banda, el resultat d’inserció a través de les pràctiques realitzades a una de les empreses col·laboradores. 

El Programa Més Feina és un projecte d’acompanyament i millora de l’ocupació per a persones en situació de desocupació i és finançat pel Fons Social Europeu i l’Obra Social La Caixa.

Compartir