2 desembre, 2019
Els i les alumnes del Punt Formatiu Incorpora Tarragona finalitzen les seves pràctiques no laborals

Els i les alumnes del Curs de Comerç del Punt Formatiu Incorpora Tarragona van finalitzar el passat 21 de novembre el període de pràctiques no laborals en empreses del territori, per tal de submergir-se en un entorn laboral real i posar en ús les competències tècniques i transversals adquirides al llarg de la formació.

Les persones participants han realitzat les pràctiques a diferents empreses del sector com Caprabo, Carrefour, Dia, Clarel, Juguettos, La caseta dolça i Bricodepot.

El curs de Comerç, que va començar el passat 25 de setembre i finalitza el 22 de novembre, té per objectiu formar als i les alumnes en les tasques pròpies de comerç.

La formació consta de 80 h tècnic-professionals i 70 h de pràctiques en empresa. Aquesta modalitat formativa s’ha realitzat amb la col·laboració dels centres Forma’t i Merchanservis, que han impartit la formació tècnic-professional.

Millora de competències

Les persones participants  han millorat les seves competències en atenció al client, comunicació, gestió de queixes i reclamacions, reposició de productes i merchandising, disposició del punt de venda i operacions de caixa, entre d’altres.

Pràctiques no laborals

Els i les alumnes estan molt satisfets amb tots els coneixements adquirits al llarg del curs i amb la possibilitat de veure de prop el treball diari en un entorn molt similar al que correspon als seus objectius professionals.

Aquestes pràctiques han donat l’oportunitat a les persones participants de posar en joc les competències transversals apreses, així com les habilitats i aptituds necessàries per aconseguir una inserció laboral, objectiu final d’aquest curs formatiu.

La Fundació Intermedia, gestiona a Tarragona el programa Punt Formatiu Incorpora. Aquest espai de formació està subvencionat per l’Obra Social “la Caixa”.

Compartir